Акумулаторна захранваща система

преносим захранващ източник Преносимата слънчева електроцентрала е система за съхранение на енергия, проектирана да осигурява постоянно захранване и променлив ток за мобилни устройства и домакински уреди. Използвайки слънчеви панели, зарядни устройства за кола или търговска мощност за зареждане на вградената литиева батерия и тя ще съхранява електрическата енергия ...

Изпрати запитванеChat Now

Акумулаторна захранваща система


Портативната слънчева електроцентрала е система за съхранение на енергия, проектирана да осигурява постоянно захранване и променлив ток за мобилни устройства и домакински уреди.
Използвайки слънчеви панели, зарядни устройства за кола или търговска мощност за зареждане на вградената литиева батерия и при необходимост ще съхранява електрическата енергия за захранване. Тя е малка, лека, преносима и ниска консумация на енергия, подходяща за пътуване, къмпинг, аварийно осветление и работа на открито. С AC / DC изходна функция товарът може да бъде свързан със светлинни лампи, DC вентилатори, мобилни телефони, лаптопи, AC вентилатори и някои други малки електрически уреди и т.н.


Основните функции
Вграден LED светлинен / SOS режим
Вградена LED фенерче за тъмни или слабо осветени среди. Нашето зарядно устройство за батерии usb е полезно, особено ако сте в щипка и имате нужда от малка светлина по време на срив. Кратко натискане, фенерчето е включено / изключено. Светодиодната светлина не се предлага само като обикновен фенер, но също така има и режим SOS, който ви помага да се обадите за помощ при спешен случай. По време на натискане, режимът SOS е включен / изключен.
Широко приложение
Съвместим с почти всички интелигентни устройства. Като смартфони и таблети (Kindle, iPhone, iPad, Samsung Galaxy, HTC, Nokia, Nexus, Motorola, Blackberry и т.н.), GPS, Nintendo Switch PSP PS4 контролер, цифров фотоапарат, Bluetooth високоговорители, MP3 плейъри и др. и оборудван с 10 различни адаптерни щепсела, M5 резервната батерия може да зарежда повечето от лаптопите и ноутбуците като Sony Dell Hp Toshiba Samsung Lenovo Acer Asus и др.
Множествена система за интелигентна защита
Предпазва устройствата ви от претоварване, свръхнапрежение, претоварване и късо съединение.


Представяне на кратки позиции

Кратко описание на въведенията


Снимки на акумулаторния захранващ източник


rechargeable power source

rechargeable power source

rechargeable power source

rechargeable power source

rechargeable power source


Приложни сцени

захранващ източник

Къмпинг Essentials

Къмпинг Essentials
Носете акумулаторния захранващ източник към вашия къмпинг и се насладете на неограничената мощност от слънцето. Той е в състояние да захранва преносим хладилник, CPAP машина и много други съоръжения за къмпинг.

Прекъсване на тока

Прекъсване на тока
Питейната електростанция е в състояние да поддържа настолен компютър и един монитор за 4.5 часа или 5.7 часа време на работа за 40W светлина.

Отслабване при бедствия

Отслабване при бедствия
Поддържайте лампите си и оборудването си - готови за криза. Когато е изключено захранването, не е нужно да сте безсилни.


ЧЗВ
Как да зареждате това устройство?
Отговор:
той има променлив ток отпред. Той също така има осветен светодиод, който показва колко много чатове имате. Можете да го зареждате и с 12 волта, като в колата си. Но отнема много време. Така че просто го включете във всеки три изхода на изхода на вашия дом или гараж.


Hot Tags: акумулаторна енергия източник, Китай, производители, доставчици, фабрика
Свързани продукти
Запитване