Портативни слънчеви панели за къмпинг

преносими слънчеви панели за къмпинг Слънцето не винаги го удря навътре и не можем да разчитаме на получаване на пълен връх цял ден. Рано сутринта и късно през нощта слънчевите панели имат много по-малка мощност с максимална мощност близо до обяд. Добро правило е, че можете да получите ...

Изпрати запитванеChat Now

преносими слънчеви панели за къмпинг
Слънцето не винаги го удря навътре и не можем да разчитаме да получим пълен връх цял ден. Рано сутринта и късно през нощта слънчевите панели имат много по-малка мощност с максимална мощност близо до обяд. Добро правило е, че можете да получите еквивалента на около 42% от максималната мощност за 12 часа слънчева светлина - по-малко в облачни дни.


Какво можем да Ви предложим?
проба
(1). Ако се притеснявате за качеството си преди да поръчате, можем да ви предоставим текущите ни проби, за да проверим качеството ни.
(2). След като завършите матрицата, ние ще доставим пробите за вашето одобрение преди масовото производство, за да сме сигурни, че всичко е перфектно, ако е необходимо.
Бърза доставка
Пробите, готови за доставка, и масови производства около 20-25 дни. Също така можем да коригираме времето за доставка според изискванията на клиента.


Кратки описания

Brief Descriptions description


Сгъваеми детайли на соларния панел
Когато се нуждаете от използването на слънчевия панел, за да заредите батерията, фризера на автомобила, мобилния си телефон или цифровата камера и т.н., моля, разгънете го, за да поеме слънчевата светлина, за да зареждате навсякъде.

portable solar panels for camping

portable solar panels for camping

Ако не се нуждаете от използването на слънчевия панел, моля, го сгънете в чанта (може да е чанта) и ще спестите много място и ще бъде лесно за вас да го направите и да го съхранявате.

portable solar panels for camping

portable solar panels for camping


Още повече сгъваеми подробности за соларния панел
1. Преносим отвор за ремък
Тя е предназначена за вас да окачите слънчевия панел на чантата си и да зареждате устройствата си, както и да играете.

Portable lanyard hole

2. Преносими монокристални силициеви слънчеви панели за къмпинг.
Най-ефективният сред всички слънчеви панели. И PET технология, тя е много издръжлива, максималният срок на експлоатация от 25 години.

Monocrystalline silicon portable solar panels for camping

3. Водоустойчива PVC плат
Тъканта с PVC покритие е по-водоустойчива, анти-мухъл от други платна. По-меки при ниска температура, достатъчно силни, леки.

Waterproof PVC fabric


Метод на действие:
1. Отворете слънчевия панел и го поставете на местата, където той може да получи максимално слънце, като раници, прозорци, предни стъкла на автомобили и др.
2. Свържете го с вашето устройство чрез захранващия кабел (не е включен в комплекта). Той се вписва в мобилни телефони, лаптоп MP3 / MP4, цифрови фотоапарати, GPS, PSP и др.
3. Продуктът ще зареди вашето устройство веднага щом слънцето е достатъчно.


Посетете нашата фабрика

our factory

our factory


Hot Tags: преносими слънчеви панели за къмпинг, Китай, производители, доставчици, фабрика
Свързани продукти
Запитване